La Moixiganga
 
Les Seccions de la Moixiganga

Circ Petit (Ràdio Teatre)

Circ petit (Menció d'honor als 15ns premis ràdio Associació) forma part del programa infantil La Moixiganga. És una idea original de Joan Cirera i Moisès Bruch. Amb les veus de Jordi Tarradas, Jordi Canal, Mònica Torra, Joan Cirera i Moisès Bruch.

En Pauet és un nen d’uns 6 anys que, cada vegada que ve a la ràdio, ho deixa tot potes enlaire. En Pauet ens porta la seva secció “Petits Científics” i ens fa riure molt quan ens explica els seus experiments. Personatge interpretat per Jordi Tarradas..

En Joan Cirera (que es membre de la Companyia Sgratta) ens interpreta L’avi Andreu Cistella i el monitor de l'esplai Oriol Muntanyà. Amb ell ens ho pasem molt bé, revivint les aventures de l'esplai i les tradicions de Catalunya.

Moises Bruch

Jocs de Falda, Cançons per Triar i webs: Són les seccion del Moisès Bruch, a on aprenem a fer jocs de falda (Secció guanyadora del premi “Sentits en dos minuts” de Ràdio 4 i el Departament d'educació de la Generalitat de Catalunya)a on ens explica un joc de falda per jugar amb els més petits de la casa. Els jocs per triar son aquelles cançons que cantem a bans de començar un joc, ja sigui per triar un jugador o be per eliminar-ne un altre, i les webs mes recomanades de la Moixiganga, son les infantils que us recomanem des de La Moixiganga.

Posem fil a la Poesia

Montse Pelaez, ens porta un cop el mes, Poesia adreçada als nens i nenes, amb ella aprendrem a estimar la poesia, tot escoltant per exemple olga Xirinacs o be Sala Valldaura entre altres.

 

Contes de Microbis

La Narració d'aquests càpitols radiòfonics, van a càrrec d'Anna Bruch Llicenciada en Biologia especialitzada en Microbiologia (2001-2005) a la UAB i el seu fill Roger Garrós

100 Anys de Contes

100 anys de contes explica diferents relats seleccionats meticulosament per Roger Garrós de la col·lecció “Mil anys de contes”. El plaer d'explicar contes, històries i llegendes per explicar als nens i nenes abans d'anar a dormir.